Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Projektowanie i systemy: zagadnienia metodologiczne nauk praktycznych

Tytuł:
Projektowanie i systemy: zagadnienia metodologiczne nauk praktycznych
Autorzy:
Gasparski, Wojciech Red
Miller, Danuta Red
Wydawca:
Warszawa: PAN
Rok wydania:
2003
Opis fizyczny:
175 s.: fot., rys., wykr.; 24 cm
Uwagi:
Na czasopiśmie ISSN 0239-3174
Temat:
Projektowanie - metodologia.
Projektowanie - teoria.
Ergonomia.
UKD:
331.101.1-045.43:001.81
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00951nam#a2200241#i#4500
001 3873400005144
003 GNIEZ 003
005 20230424152243.8
008 230420s2003####pl#||||g#||||||||#||pol#d
035 %a ans_g1279
040 %a GNIEZ 003 %c GNIEZ 003 %e rda
080 # %a 331.101.1-045.43:001.81
100 1 %a Gasparski, Wojciech Red. %e Autor.
245 1 0 %a Projektowanie i systemy: %b zagadnienia metodologiczne nauk praktycznych / %c Polska Akademia Nauk. Komitet Naukoznawstwa ; pod red. Wojciecha Gasparskiego i Danuty Miller.
260 # %a Warszawa: %b PAN, %c 2003.
300 %a 175 s.: %b fot., rys., wykr.; %c 24 cm.
500 %a Na czasopiśmie ISSN 0239-3174.
650 9 %a Projektowanie %x metodologia.
650 9 %a Projektowanie %x teoria.
650 9 %a Ergonomia.
700 1 %a Miller, Danuta Red.
856 4 # %u http://prolib.ans-gniezno.edu.pl/site/recorddetail/3873400005144 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b prolib (20/04/2023) %y 2003

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
331.101.1 CZ
Położenie:
Czytelnia
Nr inwentarza:
GŁ 2817
Czas wypożyczenia:
1 dzień
Uwagi dla czytelnika:
Na miejscu
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies