Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zachowania przedsiębiorstw w okresie transformacji: mikroekonomia przejścia

Tytuł:
Zachowania przedsiębiorstw w okresie transformacji: mikroekonomia przejścia
Autorzy:
Gorynia, Marian (1956- )
Wydanie:
Wyd. 2
Wydawca:
Poznań: Wydaw. Akademii Ekonomicznej
Rok wydania:
2000
Opis fizyczny:
311, [1] s.; 24 cm
ISBN:
838822204X
Temat:
Przedsiębiorstwa małe i średnie - teoria.
Przedsiębiorstwa małe i średnie - konkurencyjność - Polska - od 1989 r.
UKD:
330.101.542:658.1/.5
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00923nam#a2200241#i#4500
001 3873400005832
003 GNIEZ 003
005 20230424152244.3
008 230420s2000####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 838822204X
035 %a ans_g1405
040 %a GNIEZ 003 %c GNIEZ 003 %e rda
080 # %a 330.101.542:658.1/.5
100 1 %a Gorynia, Marian (1956- ) %e Autor.
245 1 0 %a Zachowania przedsiębiorstw w okresie transformacji: %b mikroekonomia przejścia / %c Marian Gorynia.
250 %a Wyd. 2.
260 # %a Poznań: %b Wydaw. Akademii Ekonomicznej, %c 2000.
300 %a 311, [1] s.; %c 24 cm.
650 9 %a Przedsiębiorstwa małe i średnie %x teoria.
650 9 %a Przedsiębiorstwa małe i średnie %x konkurencyjność %x Polska %x od 1989 r.
856 4 # %u http://prolib.ans-gniezno.edu.pl/site/recorddetail/3873400005832 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-88222-04-X
999 %b prolib (20/04/2023) %y 2000

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
3011 czytelnia
Położenie:
Czytelnia
Nr inwentarza:
GŁ 3011
Czas wypożyczenia:
1 dzień
Uwagi dla czytelnika:
Na miejscu
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies