Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Interactions between service customers: managing on-site, customer-to-customer, interactions for service advantage

Tytuł:
Interactions between service customers: managing on-site, customer-to-customer, interactions for service advantage
Autorzy:
Nicholls, Richard Floyd
Wydawca:
Poznań: The Poznań University of Economics Publishing House
Rok wydania:
2005
Opis fizyczny:
XVII, [1], 272, [1] s.: rys., wykr.; 24 cm
ISBN:
8374171162
Seria:
Prace Habilitacyjne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu 21 1642-3119
Uwagi:
Bibliogr. s. 255-[273]
Temat:
Konsumenci (ekon.) - socjologia.
Marketing - zarządzanie.
Usługi.
UKD:
339.138:338.46:366:316.6
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01164nam#a2200277#i#4500
001 3873400005839
003 GNIEZ 003
005 20230424152244.1
008 230420s2005####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8374171162
035 %a ans_g1406
040 %a GNIEZ 003 %c GNIEZ 003 %e rda
080 # %a 339.138:338.46:366:316.6
100 1 %a Nicholls, Richard Floyd %e Autor.
245 1 0 %a Interactions between service customers: %b managing on-site, customer-to-customer, interactions for service advantage / %c Richard Nicholls.
260 # %a Poznań: %b The Poznań University of Economics Publishing House, %c 2005.
300 %a XVII, [1], 272, [1] s.: %b rys., wykr.; %c 24 cm.
490 1 %a Prace Habilitacyjne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu %v 21 %x 1642-3119
500 %a Bibliogr. s. 255-[273].
650 9 %a Konsumenci (ekon.) %x socjologia.
650 9 %a Marketing %x zarządzanie.
650 9 %a Usługi.
830 0 %a Prace Habilitacyjne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu %v 21 %x 1642-3119
856 4 # %u http://prolib.ans-gniezno.edu.pl/site/recorddetail/3873400005839 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-7417-116-2
999 %b prolib (20/04/2023) %y 2005

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
339.138 CZ
Położenie:
Czytelnia
Nr inwentarza:
GŁ 3012
Czas wypożyczenia:
1 dzień
Uwagi dla czytelnika:
Na miejscu
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies