Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Infotech: English for computer users

Tytuł:
Infotech: English for computer users
Autorzy:
Esteras, Santiago Remacha
Wydanie:
4 edition
Wydawca:
Manufactured in Austria: Cambridge University Press
Rok wydania:
2008
Opis fizyczny:
Audio CD: Duration 76' 29"
ISBN:
9780521703017
Uwagi:
Na okładce Cambrige Professional English
Temat:
Język angielski - dokument dźwiękowy.
UKD:
811.111
Dokument elektroniczny
propozycja biblioteki
LDR 00876nmm#a2200241#i#4500
001 3873400009108
003 GNIEZ 003
005 20230424152249.9
008 230420s2008####pl#||||g||||#|||||||pol#d
020 %a 9780521703017
035 %a ans_g2045
040 %a GNIEZ 003 %c GNIEZ 003 %e rda
080 # %a 811.111
100 1 %a Esteras, Santiago Remacha %e Autor.
245 1 0 %a Infotech: English for computer users / %c Santiago Remacha Esteras.
250 %a 4 edition.
260 # %a Manufactured in Austria: %b Cambridge University Press, %c 2008.
300 %a Audio CD: %b Duration 76' 29".
500 %a Na okładce Cambrige Professional English.
650 9 %a Język angielski %x dokument dźwiękowy.
856 4 # %u http://prolib.ans-gniezno.edu.pl/site/recorddetail/3873400009108 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-0-521-70301-7
999 %b prolib (20/04/2023) %y 2008

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
CD 21
Położenie:
Wypożyczalnia
Nr inwentarza:
MM 25
Czas wypożyczenia:
365 dni
Uwagi dla czytelnika:
Dla nauczyciela
Niedostępny
Sygnatura:
CD 35
Położenie:
Wypożyczalnia
Nr inwentarza:
MM 41
Czas wypożyczenia:
365 dni
Uwagi dla czytelnika:
Dla nauczyciela
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies