- Tytuł:
- Mikrobiologia techniczna. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie srodowiska i produkcji żywności
- Autorzy:
- Libudzisz, Zdzisława Red
Kowal, Krystyna Red
Żakowska, Zofia Red
Adamiec, Janusz - Wydawca:
- Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN
- Rok wydania:
- 2008
- Opis fizyczny:
- VII, [1], 553, [2] s.: fot.,il.; 24 cm + CD
- ISBN:
- 9788301152230 (t. 2). 9788301152222 (t. 12)
- Uwagi:
- Indeks
- Temat:
- Mikrobiologia.
Mikrobiologia przemysłowa.
Biotechnologia- stosowanie.
Drobnoustroje- a środowisko człowieka.
Drobnoustroje- a żywność.
Podręczniki. - UKD:
- 579.6:579.8+663.1(075.8)
- Książka