Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy biotechnologii przemysłowej

Tytuł:
Podstawy biotechnologii przemysłowej
Autorzy:
Bednarski, Włodzimierz
Fiedurek, Jan
Adamczak, Marek
Wydawca:
Warszawa: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania:
2007
Opis fizyczny:
528, [2] s.: rys., wykr.; 24 cm
ISBN:
9788320432657
Uwagi:
Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności
Temat:
Biotechnologia.
Mikrobiologia przemysłowa.
Podręczniki akademickie.
UKD:
60:663.1](075.8)
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01190nam#a2200277#i#4500
001 3873400009559
003 GNIEZ 003
005 20250917200042.0
008 230420s2007####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788320432657
035 %a ans_g2157
040 %a GNIEZ 003 %c GNIEZ 003 %e rda
080 # %a 60:663.1](075.8)
100 1 %a Bednarski, Włodzimierz. %e Autor.
245 1 0 %a Podstawy biotechnologii przemysłowej / %c pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; aut. Marek Adamczak [et al.].
260 # %a Warszawa: %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2007.
300 %a 528, [2] s.: %b rys., wykr.; %c 24 cm.
500 %a Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
650 9 %a Biotechnologia.
650 9 %a Mikrobiologia przemysłowa.
650 9 %a Podręczniki akademickie.
700 1 %a Fiedurek, Jan.
700 1 %a Adamczak, Marek.
856 4 # %u http://prolib.ans-gniezno.edu.pl/site/recorddetail/3873400009559 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-204-3265-7
999 %b prolib (20/04/2023) %y 2007 %c prolib (17/09/2025 ; 100) %c prolib (17/09/2025 ; 700)

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
4203
Położenie:
Wypożyczalnia
Nr inwentarza:
GŁ 4203
Czas wypożyczenia:
3 miesiące
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
60 CZ
Położenie:
Czytelnia
Nr inwentarza:
GŁ 4204
Czas wypożyczenia:
1 dzień
Uwagi dla czytelnika:
na miejscu
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies