Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

PN- N-18001 Systemy zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy: Wymagania

Tytuł:
PN- N-18001 Systemy zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy: Wymagania
Autorzy:
Polski Komitet Normalizacyjny
Wydawca:
Warszawa: Polski Komitet Normalizacyjny
Rok wydania:
2004
Opis fizyczny:
20 s.; 30 cm
Uwagi:
ISBN: 83-243-2058-X
Zamiast PN-N- 18001:1999, Ustan. 2003-11-03, obow. 2004-01
Temat:
Bhp- zarządzanie.
Bhp- normalizacja.
Ryzyko zawodowe- zarządzanie.
Normy.
UKD:
331.45:005(083.74)
Dokumenty normalizacyjne
propozycja biblioteki
LDR 00957nam#a2200253#i#4500
001 3873400011046
003 GNIEZ 003
005 20230424152253.1
008 230420s2004####pl#||||g#||||||||#||pol#d
035 %a ans_g2479
040 %a GNIEZ 003 %c GNIEZ 003 %e rda
080 # %a 331.45:005(083.74)
100 0 %a Polski Komitet Normalizacyjny %e Autor.
245 1 0 %a PN- N-18001 Systemy zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy: Wymagania / %c Polski Komitet Normalizacyjny.
260 # %a Warszawa: %b Polski Komitet Normalizacyjny, %c 2004.
300 %a 20 s.; %c 30 cm.
500 %a ISBN: 83-243-2058-X.
500 %a Zamiast PN-N- 18001:1999, Ustan. 2003-11-03, obow. 2004-01
650 9 %a Bhp- zarządzanie.
650 9 %a Bhp- normalizacja.
650 9 %a Ryzyko zawodowe- zarządzanie.
650 9 %a Normy.
856 4 # %u http://prolib.ans-gniezno.edu.pl/site/recorddetail/3873400011046 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b prolib (20/04/2023) %y 2004

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
006 CZ
Położenie:
Czytelnia
Nr inwentarza:
GŁ 5182
Czas wypożyczenia:
1 dzień
Uwagi dla czytelnika:
Na miejscu
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies