Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

English for science and engineering teacher's resource book

Tytuł:
English for science and engineering teacher's resource book
Autorzy:
Williams, Ivor
Wydawca:
Boston, Massachusetts: Thomson TM Heinle
Rok wydania:
cop. 2007
Opis fizyczny:
V, 124 s.: fot.; 28 cm
ISBN:
9781424000135. 1424000130
Seria:
Professional English
Temat:
English language - Technical English - Problems, exercises, etc.
Engineering - Terminology.
Science - Terminology.
UKD:
811.111:62:(07)
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00997nam#a2200265#i#4500
001 3873400017667
003 GNIEZ 003
005 20230424152304.7
008 230420s2007####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9781424000135. 1424000130
035 %a ans_g4073
040 %a GNIEZ 003 %c GNIEZ 003 %e rda
080 # %a 811.111:62:(07)
100 1 %a Williams, Ivor %e Autor.
245 1 0 %a English for science and engineering teacher's resource book / %c Ivor Williams.
260 # %a Boston, Massachusetts: %b Thomson TM Heinle, %c cop. 2007.
300 %a V, 124 s.: %b fot.; %c 28 cm.
490 1 %a Professional English
650 9 %a English language %x Technical English %x Problems, exercises, etc.
650 9 %a Engineering %x Terminology.
650 9 %a Science %x Terminology.
830 0 %a Professional English
856 4 # %u http://prolib.ans-gniezno.edu.pl/site/recorddetail/3873400017667 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-1-4240-0013-5. - 1-4240-0013-0
999 %b prolib (20/04/2023) %y 2007

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
7677 DN
Położenie:
Wypożyczalnia
Nr inwentarza:
GŁ 7677
Czas wypożyczenia:
365 dni
Uwagi dla czytelnika:
Dla nauczyciela
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies