Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wprowadzenie do nauki o dziennikarstwie i komunikowaniu

Tytuł:
Wprowadzenie do nauki o dziennikarstwie i komunikowaniu
Autorzy:
Kunczik, Michael
Zipfel, Astrid
Łoziński, Jerzy (1947- ) Tł
Łukowski, Wojciech Tł
Wydawca:
Warszawa: "Scholar"
Rok wydania:
2000
Opis fizyczny:
298, [1] s.: il.; 21 cm
ISBN:
838849516X
Uwagi:
Bibliogr
Temat:
Dziennikarstwo.
Komunikacja społeczna.
Środki masowego przekazu.
UKD:
070:316.77:659.2/.4
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01030nam#a2200289#i#4500
001 3873400032382
003 GNIEZ 003
005 20230424152336.3
008 230420s2000####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 838849516X
035 %a ans_g11098
040 %a GNIEZ 003 %c GNIEZ 003 %e rda
080 # %a 070:316.77:659.2/.4
100 1 %a Kunczik, Michael %e Autor.
245 1 0 %a Wprowadzenie do nauki o dziennikarstwie i komunikowaniu / %c Michael Kunczik, Astrid Zipfel ; [tł. Jerzy Łoziński, Wojciech Łukowski].
260 # %a Warszawa: %b "Scholar", %c 2000.
300 %a 298, [1] s.: %b il.; %c 21 cm.
500 %a Bibliogr.
650 9 %a Dziennikarstwo.
650 9 %a Komunikacja społeczna.
650 9 %a Środki masowego przekazu.
700 1 %a Zipfel, Astrid.
700 1 %a Łoziński, Jerzy (1947- ) Tł.
700 1 %a Łukowski, Wojciech Tł.
856 4 # %u http://prolib.ans-gniezno.edu.pl/site/recorddetail/3873400032382 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-88495-16-X
999 %b prolib (20/04/2023) %y 2000

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
07 CZ
Położenie:
Czytelnia
Nr inwentarza:
GŁ 9319
Czas wypożyczenia:
1 dzień
Uwagi dla czytelnika:
Na miejscu
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies