Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu

Tytuł:
Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu
Autorzy:
Gawęcki, Jan
Berger, Stanisław (1923- )
Wydanie:
Wyd. 4
Wydawca:
Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania:
2022
Opis fizyczny:
XX, [2], 714, [1] s.: il.; 24 cm
ISBN:
9788301221164
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz. Indeks
Temat:
Odżywianie.
Żywność.
Biochemia.
Fizjologia.
Dietetyka.
Podręczniki.
UKD:
613.2:(07)
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01077nam#a2200313#i#4500
001 3873400036151
003 GNIEZ 003
005 20250917200329.9
008 230420s########pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788301221164
035 %a ans_g12824
040 %a GNIEZ 003 %c GNIEZ 003 %e rda
080 # %a 613.2:(07)
100 1 %a Gawęcki, Jan. %e Autor.
245 1 0 %a Żywienie człowieka. %n 1, %p Podstawy nauki o żywieniu / %c red. nauk. Jan Gawęcki ; aut. Stanisław Berger [et al.].
250 %a Wyd. 4.
260 # %a Warszawa: %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2022.
300 %a XX, [2], 714, [1] s.: %b il.; %c 24 cm.
500 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 9 %a Odżywianie.
650 9 %a Żywność.
650 9 %a Biochemia.
650 9 %a Fizjologia.
650 9 %a Dietetyka.
650 9 %a Podręczniki.
700 1 %a Berger, Stanisław (1923- ).
856 4 # %u http://prolib.ans-gniezno.edu.pl/site/recorddetail/3873400036151 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-01-22116-4
999 %b prolib (20/04/2023) %y 2022 %c prolib (17/09/2025 ; 100)

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
613 CZ
Położenie:
Czytelnia
Nr inwentarza:
GŁ 10287
Czas wypożyczenia:
1 dzień
Uwagi dla czytelnika:
Na miejscu T.1
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies