Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metoda SALT nowy standard w analizie potrzeb automatyzacji magazynów

Tytuł:
Metoda SALT nowy standard w analizie potrzeb automatyzacji magazynów
Autorzy:
Janiak, Tomasz
Współtwórcy:
Totz, Peter. Autor.
Oczkos, Olaf Autor.
Szukaj w:
Logistyka: czasopismo dla profesjonalistów 2025, nr 3, s. 12-15
Temat:
Logistyka gospodarcza- komputeryzacja
Łańcuch dostaw - zarządzanie
Magazyn - automatyzacja
Artykuł (czasop.)
Artykuł - Czytelnia
propozycja biblioteki
LDR 01154caa#a2200277#i#4500
001 3873600039013
003 GNIEZ 003
005 20250728144606.8
008 250728s########pl#||||g#####|||###|pol#d
040 %a GNIEZ 003 %c GNIEZ 003 %e PNN %d GNIEZ 003
100 1 %a Janiak, Tomasz. %e Autor.
245 0 0 %a Metoda SALT nowy standard w analizie potrzeb automatyzacji magazynów / %c Tomasz Janiak, Peter Totz, Olaf Oczkos.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Artykuły
520 8 %a Na miejscu
650 9 %a Logistyka gospodarcza- komputeryzacja
650 9 %a Łańcuch dostaw %x zarządzanie
650 9 %a Magazyn %x automatyzacja
650 9 %a Artykuł (czasop.)
700 1 # %a Totz, Peter. %e Autor.
700 1 # %a Oczkos, Olaf %e Autor.
773 0 # %i W: %t Logistyka: czasopismo dla profesjonalistów %w ans_g2092 %x 1231-5478 %g 2025, nr 3, s. 12-15
856 4 # %u http://prolib.ans-gniezno.edu.pl/site/recorddetail/3873600039013 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b hpaduch (28/07/2025) %d hpaduch (28/07/2025) %c hpaduch (28/07/2025 ; 000, 040, 700+)

Na miejscu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies