Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The knowledge material and professional competences to be mastered by students of Library and Information Science (LIS) in the framework of the Bologna educational scheme

Tytuł:
The knowledge material and professional competences to be mastered by students of Library and Information Science (LIS) in the framework of the Bologna educational scheme
Autorzy:
Toszegi Zsuzsanna
Tematy:
HIGHER EDUCATION
LIS
LIBRARY & INFORMATION SCIENCE
Język:
węgierski
Dostawca treści:
CEJSH
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Starting from the fall of 2006, the instruction of library and information science majors in Hungary has been enacted in a two-tier education system complying with the Bologna declaration for higher education. It was in spring of 2008 that the Ministry of Education and Culture released the list of requirements for training and qualification of the second level, the magister (or master's) degree, which determines the corpus of knowledge and professional competences the would-be graduates are to command. The study discusses the system of requirements of the BA (bakkalaureus or bachelor-level) instruction currently conducted, the subject directions announced by the 11 institutions of higher education participating in the instruction, the general and professional stock material, the personal and professional competences to be learned in the master-level instruction, the scope of knowledge and subjects pertaining to the permitted subject directions as well as the topical items of information related to the master-level training.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies