Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ parametrów mikroklimatu w komorze chłodniczej na jakościowe wskaźniki papryki

Tytuł:
Wpływ parametrów mikroklimatu w komorze chłodniczej na jakościowe wskaźniki papryki
The correlation between microclimate parameters and quantitative properties of peppers
Autorzy:
Teleszewski T.J.
Gladyszewska-Fiedoruk K.
Skoczko I.
Tematy:
chlodnictwo
komory chlodnicze
mikroklimat
przechowalnie
warzywa
papryka
przechowywanie
wskazniki jakosci
zawartosc witaminy C
zawartosc cukrow
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies