Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modelowanie schładzania poubojowego półtusz wieprzowych

Tytuł:
Modelowanie schładzania poubojowego półtusz wieprzowych
Modeling of cooling post-mortem pork half-carcasses
Autorzy:
Rusowicz A.
Koval I.
Tematy:
poltusze wieprzowe
mieso wieprzowe
schladzanie poubojowe
modelowanie procesow
komory chlodnicze
modelowanie numeryczne
przeplyw ciepla
pomiary temperatury
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies