Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The impact of the application of brewers by-product roasted barley husks on selected parameters of rumen fermentation of dairy cows. In vitro study

Tytuł:
The impact of the application of brewers by-product roasted barley husks on selected parameters of rumen fermentation of dairy cows. In vitro study
Wpływ zastosowania prażonych łusek jęczmienia, będących produktem ubocznym przemysłu browarnianego, na procesy fermentacji żwaczowej krów. Badania in vitro
Autorzy:
Formella R.A.
Piecka-Kielb E.
Zawadzki W.
Adamski M.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies