Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ozonowanie, czy promieniowanie ultrafioletowe? Niekonwencjonalne techniki utrwalania żywności zapewniające bezpieczeństwo mikrobiologiczne

Tytuł:
Ozonowanie, czy promieniowanie ultrafioletowe? Niekonwencjonalne techniki utrwalania żywności zapewniające bezpieczeństwo mikrobiologiczne
Ozonation or UV radiation unconventional techniques of food preservation to ensure microbiological safety
Autorzy:
Szosland-Faltyn A.
Krolasik J.
Polak E.
Tematy:
bezpieczenstwo zywnosci
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
utrwalanie zywnosci
ozonowanie
promieniowanie ultrafioletowe
wlasciwosci biobojcze
regulacja prawna
ozon
toksycznosc
srodki dezynfekcyjne
zalety
wady
inaktywacja mikrobiologiczna
redukcja mikroorganizmow
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies