Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dodatku pasz konserwowanych kwasem mrówkowym w żywieniu tchórzofretek na substrukturę chemiczną i niektóre parametry fizyczne ich okrywy włosowej

Tytuł:
Wpływ dodatku pasz konserwowanych kwasem mrówkowym w żywieniu tchórzofretek na substrukturę chemiczną i niektóre parametry fizyczne ich okrywy włosowej
Influence of addition of feed preserved with formic acid to rations of ferrets on chemical substructure and some physical parameters of their coat
Vlijanie pribavki kormov, konservirovannykh muravshnojj kislotojj, v kormlenii gibridov lesnogo i belogo afrikanaskogo khor'ka na khimicheskuju strukturu i nekotor'e khimicheskie parametry ikh volosjanogo pokrova
Autorzy:
Maciejewska M.
Bieguszewski H.
Glowinska B.
Tematy:
zwierzeta futerkowe
zywienie zwierzat
dawki pokarmowe
pasze konserwowane
konserwanty
kwas mrowkowy
oddzialywanie na zwierzeta
tchorzofretki
okrywa wlosowa
jakosc
struktura chemiczna
wlasciwosci fizyczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies