Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Możliwości analityczne wykrywania i identyfikacji gatunkowej przetworzonego białka zwierzęcego

Tytuł:
Możliwości analityczne wykrywania i identyfikacji gatunkowej przetworzonego białka zwierzęcego
Analytical capabilities of detection and species identyfication of processed animal proteins
Autorzy:
Weiner A., Paprocka I., Golebiowska A..,Kwiatek K.
Tematy:
pasze
przetworzone bialko zwierzece
wykrywanie
identyfikacja gatunkowa
metoda mikroskopowa
metoda real time PCR
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies