Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dodatku różnych antybiotyków na produkcyjność i jakość jaj u kur rasy Leghorn

Tytuł:
Wpływ dodatku różnych antybiotyków na produkcyjność i jakość jaj u kur rasy Leghorn
The effect of addition of various antibiotics on the productivity and egg quality of Leghorn hens
Autorzy:
Zglobica A.
Rozycka B.
Kaniok R.
Tematy:
drobiarstwo
drob
kury Leghorn
zywienie zwierzat
dodatki paszowe
antybiotyki paszowe
tylozyna
flawomycyna
cynkbacytracyna
produkcyjnosc zwierzat
masa ciala
zuzycie paszy
niesnosc
jaja
jakosc
masa jaja
grubosc skorupy
wytrzymalosc skorupy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies