Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość chlorofilu oraz karotenoidów w świeżym zielu kilku odmian kopru ogrodowego (Anethum graveolens L.) w uprawie na zbiór pęczkowy

Tytuł:
Zawartość chlorofilu oraz karotenoidów w świeżym zielu kilku odmian kopru ogrodowego (Anethum graveolens L.) w uprawie na zbiór pęczkowy
The content of the chlorophyll and carotenoids in some varieties of dill (Anethum graveolens) gathered for bunching
Autorzy:
Dyduch J.
Kawecka M.
Tematy:
koper ogrodowy
Anethum graveolens
uprawa roslin
uprawa na zbior peczkowy
warzywa swieze
karotenoidy
zawartosc karotenoidow
chlorofil
zawartosc chlorofilu
barwniki naturalne
liscie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies