Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena jakości świeżego surowca pietruszki naciowej (Petroselinum sativum L. ssp. crispum) i selera listkowego (Apium graveolens L. var. secalinum)

Tytuł:
Ocena jakości świeżego surowca pietruszki naciowej (Petroselinum sativum L. ssp. crispum) i selera listkowego (Apium graveolens L. var. secalinum)
Quality evaluation of fresh raw material of parsley (Petroselinum sativum L. ssp. crispum) and celery (Apium graveolens L. var. secalinum)
Autorzy:
Gajc-Wolska J.
Roslon W.
Osinska E.
Tematy:
warzywa
surowce roslinne
warzywa swieze
pietruszka naciowa
seler listkowy
Petroselinum crispum ssp.crispum
Apium graveolens var.secalinum
ocena jakosci
olejki eteryczne
zawartosc olejkow eterycznych
zwiazki fenolowe
zawartosc zwiazkow fenolowych
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies