Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mikrobiologiczne przemiany wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w środowisku glebowym

Tytuł:
Mikrobiologiczne przemiany wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w środowisku glebowym
Microbial transformations of polycyclic aromatic hydrocarbons in soils
Mikrobiologicheskie peremeny policiklicheskikh aromaticheskikh uglevodorov (PAU) v estestvennoj srede
Autorzy:
Maliszewska-Kordybach B.
Tematy:
gleby
zanieczyszczenia gleb
weglowodory aromatyczne wielopierscieniowe
przemiany mikrobiologiczne
biodegradacja
bakterie glebowe
grzyby glebowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies