Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

W mojej kuchni nie mam miejsca na chodzenie na skróty. Rozmowa z Sebastianem Krauzowiczem, szefem kuchni hotelu Crocus w Zakopanem, który otrzymał Hermesa Poradnika Restauratora w kategorii Najlepsza Restauracja Hotelowa

Tytuł:
W mojej kuchni nie mam miejsca na chodzenie na skróty. Rozmowa z Sebastianem Krauzowiczem, szefem kuchni hotelu Crocus w Zakopanem, który otrzymał Hermesa Poradnika Restauratora w kategorii Najlepsza Restauracja Hotelowa
Autorzy:
Czerwinska E.
Tematy:
restauracje hotelowe
uslugi gastronomiczne
wywiady
Krauzowicz Sebastian wywiad
kucharze
hotel Crocus
Zakopane
karty menu
obsluga gosci
kuchnia regionalna
potrzeby konsumenckie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies