Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

To jest moja wielka kulinarna przygoda. Z Andreą Camastra, współwłaścicielem i Szefem Kuchni restauracji "Senses", która trafiła na prestiżową listę The Diners Club ® 50 Best Discovery Series o jego pasji do gotowania, determinacji w realizacji celów i prowadzących do perfekcji eksperymentach kulinarnych rozmawia Magdalena Mirowska

Tytuł:
To jest moja wielka kulinarna przygoda. Z Andreą Camastra, współwłaścicielem i Szefem Kuchni restauracji "Senses", która trafiła na prestiżową listę The Diners Club ® 50 Best Discovery Series o jego pasji do gotowania, determinacji w realizacji celów i prowadzących do perfekcji eksperymentach kulinarnych rozmawia Magdalena Mirowska
Autorzy:
Mirowska M.
Tematy:
wywiady
Camastra Andrea
restauracja Senses
restauracje luksusowe
Warszawa
kucharze
karty menu
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies