Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Neuroprotective effects of onion and garlic root extracts against Alzheimer’s disease in rats: antimicrobial, histopathological, and molecular studies

Tytuł:
Neuroprotective effects of onion and garlic root extracts against Alzheimer’s disease in rats: antimicrobial, histopathological, and molecular studies
Autorzy:
Hegazy E.M.
Sabry A.
Khalil W.K.B.
Tematy:
onion
garlic
histology
Alzheimer's disease
mycotoxin
molecular study
gene expression
neuroprotective effect
antimicrobial activity
comet assay
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies