Tytuł pozycji:
Zmiany fizyczne, chemiczne i wartości odżywczej w tłuszczach ogrzewanych. Cz. II. Zmiany fizyczne i chemiczne powstałe w procesie termicznego utleniania pięciu wybranych tłuszczów
- Tytuł:
-
Zmiany fizyczne, chemiczne i wartości odżywczej w tłuszczach ogrzewanych. Cz. II. Zmiany fizyczne i chemiczne powstałe w procesie termicznego utleniania pięciu wybranych tłuszczów
Fizicheskie i khimicheskie izmenenija a takzhe izmenenija pitatel'nojj cennosti nagrevaemykh zhirov. Ch. II. Fizicheskie i khimicheskie izmenenija voznikshie v rezul'tate termicheskogo okislenija pjati vybrannykh zhirov
Physical, chemical and nutritional-value changes in heated fats. Part II. Physical and chemical changes developing during thermal oxidation of five selected fats
- Autorzy:
-
Ziombski H.
- Język:
-
polski
- Dostawca treści:
-
AGRO
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie