Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modifications induced by industrial roasting in physical attributes of arabica and robusta coffee beans of selected origins

Tytuł:
Modifications induced by industrial roasting in physical attributes of arabica and robusta coffee beans of selected origins
Zmiany cech fizycznych wywołane procesem przemysłowego prażenia ziaren kawy arabica i robusta różnego pochodzenia
Autorzy:
Giungato P.
Laiola E.
Tematy:
coffee
Coffea arabica
Coffea canephora
roasted coffee
ground coffee
coffee bean
physical attribute
roasting process
chemical parameter
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies