Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ wilgotnego ziarna jęczmienia konserwowanego kwasami tłuszczowymi frakcji C1-C6 na wyniki tuczu, ocenę poubojową tusz i strawność dawki pokarmowej u tuczników

Tytuł:
Wpływ wilgotnego ziarna jęczmienia konserwowanego kwasami tłuszczowymi frakcji C1-C6 na wyniki tuczu, ocenę poubojową tusz i strawność dawki pokarmowej u tuczników
The effect of feeding wet barley preserved with fatty acids of C1-C6 fraction on fattening performance, carcass quality and nutrient digestibility in pigs
Autorzy:
Urbanczyk J.
Rys R.
Skrzynski S.
Tematy:
trzoda chlewna
tuczniki
tucz
zywienie zwierzat
pasze
jeczmien
ziarno zboz
ziarno wilgotne
konserwowanie pasz
kwasy organiczne
kwasy tluszczowe krotkolancuchowe
ziarno konserwowane
dawki pokarmowe
strawnosc
wspolczynnik strawnosci
wyniki tuczu
przyrosty dzienne
zuzycie paszy na 1 kg przyrostu
zuzycie bialka na 1 kg przyrostu
tusze wieprzowe
wydajnosc rzezna
grubosc sloniny
mieso wieprzowe
jakosc
wodochlonnosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies