Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ nawożenia jodem i azotem na wielkość i jakość plonu marchwi

Tytuł:
Wpływ nawożenia jodem i azotem na wielkość i jakość plonu marchwi
The effect of iodine and nitrogen fertilization on quantity and quality of carrot yield well as on biological quality carrot
Autorzy:
Smolen S.
Sady W.
Strzetelski P.
Rozek S.
Ledwozyw I.
Tematy:
marchew
plonowanie
plony
jakosc plonu
chlorki
azotany
azotyny
jony amonowe
wolne aminokwasy
wlasciwosci przeciwutleniajace
zwiazki fenolowe
czynniki agrotechniczne
nawozenie jodem
nawozenie azotem
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies