Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czynniki różnicujące spożycie jogurtów i mlek fermentowanych w polskich gospodarstwach domowych

Tytuł:
Czynniki różnicujące spożycie jogurtów i mlek fermentowanych w polskich gospodarstwach domowych
Factors differentiating the consumption of yoghurts and fermented milks in Polish household
Autorzy:
Piekut M.
Tematy:
przetwory mleczne
mleko fermentowane
napoje mleczne fermentowane
jogurt
rynek mleczarski
zwyczaje zywieniowe
trendy zywieniowe
wybory konsumenckie
preferencje konsumentow
gospodarstwa domowe
dane statystyczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies