Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of dietary supplementation with Saccharomyces cerevisiae dried yeast on lambs meat quality

Tytuł:
The effect of dietary supplementation with Saccharomyces cerevisiae dried yeast on lambs meat quality
Autorzy:
Milewski S.
Zaleska B.
Tematy:
animal feeding
dietary supplementation
Saccharomyces cerevisiae
yeast
yeast additive
lamb
lamb meat
meat quality
prebiotic
sensory property
muscle property
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies