Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nutritional properties, antioxidant and antihaemolytic activities of the dry fruiting bodies of wild edible mushrooms consumed by ethnic communities of Northeast India

Tytuł:
Nutritional properties, antioxidant and antihaemolytic activities of the dry fruiting bodies of wild edible mushrooms consumed by ethnic communities of Northeast India
Autorzy:
Kakoti M.
Hazarika D.J.
Parveen A.
Dullah S.
Ghosh A.
Saha D.
Barooah M.
Boro R.C.
Opis fizyczny:
application/pdf
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
bwmeta1.element.agro-58570bdd-b2c8-4af9-9631-7005f3b1b939
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies