Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość niektórych składników i zależności między nimi w mleku krów zdrowych i z zapaleniem gruczołu mlecznego

Tytuł:
Zawartość niektórych składników i zależności między nimi w mleku krów zdrowych i z zapaleniem gruczołu mlecznego
Content of some components and their relationship in milk of cows healthy and infected with mammary gland inflammation
Autorzy:
Leonhard-Kluz I.
Dembkowska M.
Duda S.
Tematy:
krowy mleczne
zwierzeta zdrowe
zwierzeta chore
zapalenie gruczolu mlekowego
mleko
jakosc mleka
sklad chemiczny
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
gestosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies