Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Możliwość zastosowania tkanki z mechanicznego odmięśniania kości w mięsnych i półmięsnych wyrobach garmażeryjnych

Tytuł:
Możliwość zastosowania tkanki z mechanicznego odmięśniania kości w mięsnych i półmięsnych wyrobach garmażeryjnych
Autorzy:
Zalewski S.
Barylko-Pikielna N.
Kokoniec K.
Czajka J.
Tematy:
gastronomia
wyroby garmazeryjne
mieso odkostnione mechanicznie
wlasciwosci fizykochemiczne
sklad chemiczny
obrobka termiczna
wlasciwosci
zamienniki miesa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies