Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany jakościowe wybranych produktów mlecznych w okresie ich przydatności do spożycia

Tytuł:
Zmiany jakościowe wybranych produktów mlecznych w okresie ich przydatności do spożycia
Qualitative changes in selected dairy products during their shelf life
Autorzy:
Krol J.
Karasinska A.
Brodziak A.
Stobiecka M.
Barlowska J.
Tematy:
zywnosc
przetwory mleczne
mleko spozywcze
smietana
sery twarogowe
jakosc
okres przydatnosci do spozycia
zmiany jakosciowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies