Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kryteria bezpieczeństwa żywności i higieny produkcji

Tytuł:
Kryteria bezpieczeństwa żywności i higieny produkcji
Food safety and production hygiene criteria
Autorzy:
Kowal K.
Tematy:
przemysl spozywczy
zywnosc
higiena produkcji
bezpieczenstwo zywnosci
kryteria jakosci zdrowotnej
kryteria technologiczne
higiena zywnosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W artykule omówiono kryteria bezpieczeństwa żywności dotyczące akceptacji procesów wytwarzania produktów wprowadzanych na rynek oraz kryteria higieny procesu, stanowiące wymagania dotyczące akceptacji funkcjonującego procesu produkcji. Stosowanie tych kryteriów ; powinno stanowić zasadniczy element wdrażania procedur opartych na HACCP oraz Innych środków kontroli higieny.

The article presents food safety criteria defining the acceptability of the processes of food production and process hygiene criteria Indicating the acceptable functioning of the production process. The use of these criteria should form an Integral part of the implementation of HACCP-based procedures and other hygiene control measures.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies