Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The size reduction theories of solid foods

Tytuł:
The size reduction theories of solid foods
Teorie rozdrabniania zywnosci o postaci stalej
Autorzy:
Dziki D.
Gladyszewska B.
Rozylo R.
Polak R.
Rudy S.
Krzykowski A.
Tematy:
grinding
food
grinding energy
solid food
size reduction
moisture content
mechanical property
temperature
comminution
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies