Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ poziomu ochrony i nawożenia azotem na skład aminokwasowy białka ziarna jęczmienia jarego

Tytuł:
Wpływ poziomu ochrony i nawożenia azotem na skład aminokwasowy białka ziarna jęczmienia jarego
Effect of protection level and nitrogen fertilization on amino acidic content in spring barley corn
Autorzy:
Zbroszczyk T.
Nowak W.
Jama A.
Tematy:
zboza
jeczmien jary
odmiany roslin
nawozenie azotem
poziom nawozenia
ochrona roslin
ziarno
bialka roslinne
zawartosc bialka
sklad aminokwasowy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies