Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ zachowań żywieniowych na częstotliwość konsumpcji jogurtów i innych mlecznych napojów fermentowanych

Tytuł:
Wpływ zachowań żywieniowych na częstotliwość konsumpcji jogurtów i innych mlecznych napojów fermentowanych
Influence of food behavior on yoghurt and others ferement milk drinks consumption frequency
Autorzy:
Wielicka A.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Celem pracy jest określenie zależności między charakterystyką konsumenta a częstotliwością spożycia jogurtów i innych napojów mlecznych.

Article presents basic interdependencies between selected features of consumer and fermented milk drinks consumption frequency. Results were based on country survey dedicated to eating habits of Poles. It was investigated that: attitude that linked food intake with pleasure was associated with higher consumption of milk drinks, positive evaluation of own way of nourishment increased likelihood of intensive consumption, there is inverse dependency between regular eating and consumption frequency, special diet and good health also favour milk drinks intake.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies