Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modyfikacja metody identyfikacji gatunkowej psów, bydła, świń, kur i owiec wykorzystywanej do analizy niestandardowych próbek

Tytuł:
Modyfikacja metody identyfikacji gatunkowej psów, bydła, świń, kur i owiec wykorzystywanej do analizy niestandardowych próbek
Development of methods for species identification of cattle, pigs, chickens, sheep and dogs for analysis of nonstandard material
Autorzy:
Natonek-Wisniewska M.
Krzyscin P.
Tematy:
mieso mielone
smalec
resztki paszy
komponenty pochodzenia zwierzecego
psy
bydlo
trzoda chlewna
kury
owce
identyfikacja gatunkowa
metody
lancuchowa reakcja polimerazy
DNA mitochondrialny
d-loop
ATPase 6-8
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies