Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stabilność przechowalnicza zawartości związków biologicznych aktywnych w wybranych owocach i warzywach z upraw ekologicznych i konwecjonalnych

Tytuł:
Stabilność przechowalnicza zawartości związków biologicznych aktywnych w wybranych owocach i warzywach z upraw ekologicznych i konwecjonalnych
Stability storage of the content of biological activity compounds in fruits and vegetables from organic and conventional farming
Autorzy:
Galazka-Czarnecka I.
Krala L.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies