Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of various strontium concentrations on its uptake and the content of isoflavonesin soybean sprouts

Tytuł:
Effect of various strontium concentrations on its uptake and the content of isoflavonesin soybean sprouts
Autorzy:
Wojciak-Kosior M.
Dresler S.
Sowa I.
Luc K.
Staniak M.
Latalski M.
Zapala-Kielbowicz K.
Kocjan R.
Tematy:
soybean
Glycine max
sprouting
isoflavone
strontium content
strontium
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies