Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kryteria oceny stanu higienicznego mleka i przetworów mlecznych w Finlandii, Szwecji, Danii, Wielkiej Brytanii i w Polsce, w świetle zaleceń FAO/WHO i obserwacji własnych. Część II. Mleko pasteryzowane (spożywcze)

Tytuł:
Kryteria oceny stanu higienicznego mleka i przetworów mlecznych w Finlandii, Szwecji, Danii, Wielkiej Brytanii i w Polsce, w świetle zaleceń FAO/WHO i obserwacji własnych. Część II. Mleko pasteryzowane (spożywcze)
Kriterijj ocenki gigienicheskogo sostojanija moloka i molochnojj izdelijj v Finlandii, Shvecii, Danii, Velikobritanii i v Pol'she. Chast' II. Pasterizirovannoe moloko (pitatel'noe)
Discussion of criterions for hygienic estimates of milk and dairy products applied in Finland, Sweden, Denmark, Great Britain and Poland, in view of FAO/WHO recomendations and own observations. Part II. Pasteurized milk (alimentary)
Autorzy:
Sadowska H.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies