Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Szanse i bariery rozwoju polskiego innowacyjnego sektora żywnościowego w świetle priorytetów programu Europa 2020. Konferencja Rady Gospodarki Żywnościowej i SITSpoż.

Tytuł:
Szanse i bariery rozwoju polskiego innowacyjnego sektora żywnościowego w świetle priorytetów programu Europa 2020. Konferencja Rady Gospodarki Żywnościowej i SITSpoż.
Chances and barriers of the development of the Polish innovative food sector in the light of prorities of the Europe 2020 Program
Autorzy:
Przegalinska M.J.
Tematy:
przemysl spozywczy
Polska
innowacyjnosc
rozwoj przemyslu
szanse rozwoju
bariery rozwoju
konferencje
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies