Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Using immunoblotting and chemiluminescence methods for identification immunoreactive fractions of wheat storage proteins

Tytuł:
Using immunoblotting and chemiluminescence methods for identification immunoreactive fractions of wheat storage proteins
Autorzy:
Skoczowski A.
Waga J.
Tematy:
conference
immunoblotting
chemiluminescence method
immunoreactive fraction
wheat
storage protein
gliadin
glutenin
food allergen
polymorphic protein
electrophoretic method
high performance liquid chromatography
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies