Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The possibility of thermal inactivation of Alicyclobacillus acidoterrestris spores in fruit and vegetable juices

Tytuł:
The possibility of thermal inactivation of Alicyclobacillus acidoterrestris spores in fruit and vegetable juices
Autorzy:
Chmal-Fudali E.
Papiewska A.
Tematy:
thermal inactivation
Alicyclobacillus acidoterrestris
spore number
fruit
vegetable juice
thermal processing
beverage
bacterial spore
temperature
pasteurization
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies