Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Alergizujące właściwości jabłek – podstawy molekularne, czynniki wpływające na poziom alergenów

Tytuł:
Alergizujące właściwości jabłek – podstawy molekularne, czynniki wpływające na poziom alergenów
Allergenic properties of apples - molecular basis, factors determining level of allergens
Autorzy:
Trzcinska M.
Wilk M.
Tematy:
owoce
jablka
wlasciwosci alergenne
alergeny jablek
alergie krzyzowe
odmiany hipoalergiczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies