Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie technik izotopowych do weryfikacji dokładności szacowania spożycia żywności oraz opracowania zaleceń spożycia wody

Tytuł:
Wykorzystanie technik izotopowych do weryfikacji dokładności szacowania spożycia żywności oraz opracowania zaleceń spożycia wody
Application of isotope techniques for the evaluation of accuracy of dietary assessment and for formulating the recommendations for water intake
Autorzy:
Wozniewicz M.
Tematy:
spozycie zywnosci
spozycie wody
szacowanie
dokladnosc szacowania
metody izotopowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies