Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Reduction of body fatness and meat fat content in lambs by supplementing their diet with isomerised grapeseed oil

Tytuł:
Reduction of body fatness and meat fat content in lambs by supplementing their diet with isomerised grapeseed oil
Autorzy:
Bodkowski R.
Patkowska-Sokola B.
Tematy:
animal feeding
fatness reduction
body fatness
meat fat
fat content
lamb
diet supplementation
grape seed oil
carcass composition
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Investigated was the effect of isomerised grapeseed oil supplementation on carcass composition and body fat in lambs and fat content of their meat. Grapeseed oil alkaline isomerisation and crystallisation with urea resulted in synthesis of conjugated dienes amounting to linoleic acid (CLA) 77.6% FFA. The enrichment of fattening lambs´ rations with the additive at 18 g/animal/day did not influence body weight gain, carcass weight and Longissimus dorsi parameters (weight, width,depth). However, it reduced body fatness by 19 to 25%, and decreased the fat content of muscle tissue by 17 to 22 percentage points.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies