Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość związków polifenolowych i aktywność przeciwutleniająca w odmianach cebuli żółtej i czerwonej

Tytuł:
Zawartość związków polifenolowych i aktywność przeciwutleniająca w odmianach cebuli żółtej i czerwonej
Contents of phenolic compounds and antioxidant activity in varieties yellow and red onion
Autorzy:
Lachowicz S.
Wisniewski R.
Tematy:
cebula
Allium cepa
zwiazki polifenolowe
zawartosc polifenoli
aktywnosc przeciwutleniajaca
test ABTS
metoda FRAP
metoda DPPH
analiza statystyczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies